И Ариел Кебъл в „Петдесет нюанса освободени”

онлайн филми09 Февруари 20161668

И Ариел Кебъл в „Петдесет нюанса освободени”Вече ви съобщихме, че Ким Бейсинджър и Бела Хийткоув ще участват в „Петдесет нюанса по-тъмно”, но докато снимките на втората и третата книга от поредицата на Е. Л. Джеймс се очаква да протекат едни след други, кастингът и за третия филм продължава.

В него се е уредила с роля Ариел Кебъл, която ще партнира на звездите Дакота Джонсън и Джейми Дорнан. Сред последните участия на Кебъл са телевизионните „The Grinders” и „Играчи”.

В „Петдесет нюанса освободени” тя ще е Джия Матео – „госпожица Провокативна, която за съжаление се справя добре в работата си”, както я определя сама на страниците на книгата Анастейша Стийл. Тя е красивата архитекта, която Крисчън Грей наема да построи новата му къща.

googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.