И Джон Войт във „Фантастични животни и къде да ги открием”

онлайн филми06 Октомври 20151668

И Джон Войт във „Фантастични животни и къде да ги открием”Джон Войт („Завръщане у дома”), Кармен Еджого („Селма”) и Джема Чан („Джак Райън: Теория на хаоса”) са се присъединили към актьорския състав на „Фантастични животни и къде да ги открием”.

Спинофът на поредицата за Хари Потър вече се снима с участието на Еди Редмейн, Катрин Уотърстън, Алисън Съдол, Езра Милър, Дан Фоглър, Колин Фарел, Джен Мъри и дебютантката Фейт Ууд-Благроув.

Ако вземем предвид фкта, че сценаристи на филма са авторката на книгата Дж. К. Роулинг и Стийв Клоувс (който е пропуснал да напише сценария на само един филм от поредицата за очилатия магьосник), продуцент е Дейвид Хейман (който е вършил същата работа по всички, осем блокбастъра за Хари Потър), а режисьор е Дейвид Уейтс, изглежда, че няма какво да се обърка с този филм.


googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.