Идрис Елба си заплю минисериал

онлайн филми22 Април 20162398

Идрис Елба си заплю минисериалИдрис Елба ще участва в новия минисериал на сценариста на „12 години в робство“ – Джон Ридли, който освен всички свои други проекти, тази година ще покаже новата режисьорска версия на „Бен-Хур“ на голям екран.

Телевизионният проект ще носи заглавието „Партизани“ („Guerrilla“) и ще бъде в шест части, които ще се снимат това лято в Лондон.

Проектът е определян като „любовна история“ и действието му ще се развива през 70-те години в английската столица.

Елба ще си партнира със своя колежка в ролите на политически ангажирана двойка, която се противопоставя на тайна правителствена агенция, насочена срещу именно срещу еманципацията на цветнокожите.


googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.