Идва ред да разберем „Какво искат мъжете”

онлайн филми16 Ноември 20171528

Идва ред да разберем „Какво искат мъжете”От „Парамаунт” планират да заснемат продължение на култовата комедия „Какво искат жените”, този път със заглавие „Какво искат мъжете” („What Men Want”).

Единственото потвърдено име сред актьорския състав до този момент е това на номинираната за „Оскар” Тараджи П. Хенсън („Скрити числа”, „Империя”).

Хенсън ще е в ролята на спортен мениджър, която успява да чуе мислите на мъжете и да се възползва от този талант, за да промени правилата на играта и да сключи договор с млад и талантлив бейзболист.

„Какво искат жените” излезе през 2000г. под режисурата на Нанси Майерс и при бюджет 70 милиона долара, успя да реализира световен боксофис в размер 374 милиона.

Премиерата на „Какво искат мъжете” е насрочена за 11 януари 2019г.googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.