„Името на розата” отново на екран

онлайн филми03 Ноември 20171438

„Името на розата” отново на екранНемската компания Tele Munchen Group и италианските 11 Marzo, Palomar and RAI Fiction ще копродуцират осемчасова телевизионна адаптация по класическото произведение на Умберто Еко „Името на розата”. Бюджетът на проекта е 30 милиона долара.

Уилям от Баскервил - ролята на Шон Конъри от легендарната екранизация на Жан-Жак Ано, този път ще изпълни Джон Туртуро. Друга голяма звезда в продукцията ще е Рупърт Евърет, който ще се превъплъти в инквизитора Бернардо Гуи.

Снимките ще стартират през януари в прочутото италианско студио „Чинечита”, а премиерата на сериала се очаква в началото на 2019г.

Режисурата ще е в ръцете на Джакомо Батиато, който заедно с Найджъл Уилямс („Елизабет I”) и Андреа Порпорати („Октопод 7”) ще работи и по сценария.
googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.