Изборът на тийнеджърите 2016: Списък на победителите

онлайн филми01 Август 20161668

Изборът на тийнеджърите 2016: Списък на победителите"Първият отмъстител: Войната на героите" с Крис Евънс, е избора за фантастичен филм, докато "Съседите" 2 с гост звезди Хлое Грейс Моритц и Зак Ефрон, грабнаха призовете за комедия.

"Малки, сладки лъжкини" отнесе 6 статуетки, включително за тв драма, а "По-пълна къща", "Имало едно време", “Shadowhunters” и “Teen Wolf” обраха всички награди. Последният получи 4 награди, включително тази за най-добър филм.


googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.