“Измет” и “Пътят към Коста дел Маресме” в кината от 5-ти декември, 2014-та година

онлайн филми04 Декември 20142728

“Измет” и “Пътят към Коста дел Маресме” в кината от 5-ти декември, 2014-та годинаОт петък, 5-ти декември, 2014-та година, по кината в България тръгват две нови филмови заглавия – английско-бразилска криминална лента с участието на звездата от “Мъжете, които мразеха жените” и българска романтична драма, която е основния роден кандидат за следващото раздаване на филмовите награди “Оскар”.

Ето и допълнителна информация за двете премиери:

Пътят към Коста дал Маресме (2014)Пътят към Коста дал Маресме (2014)

Режисьор на българския романтичен филм е Иван Ничев, а в главните роли са Ернестина Шинова, Георги Мамалев, Димитър Рачков и Кристиян Макаров.

Историята разказва за Мони – младо българско момче от еврейски произход, което в опасните години на Втората световна война обръща внимание най-вече на уроците си и отношенията с противоположния пол.

По време нa семейно посещение в гръцкия град Кавала срамежливия Мони се запознава и влюбва в 17-годишната Шели. Това се оказва и началото на бурно младежко приключение изпълнено с любов, омраза и сбъднати мечти.

Измет (2014)Измет (2014)

Стивън Долдри (номинирания за три Оскара създател на “Били Елиът” и “Часовете”), режисира тази криминална драма, в която участват Руни Мара (“Мъжете, които мразеха жените”) и Мартин Шийн (“От другата страна”).

Действието на “Измет” се развива в Бразилия, а сюжета се фокусира върху трима млади приятели, които попадат на изгубен портфейл в местното сметище. Това откритие променя завинаги техните животи и не след дълго те се оказват в центъра на опасна ситуация в която са забъркани мести полицейски служители, американски мисионери и корумпирани политици.

Филмът е базиран на романа на писателя Анди Мълигън “Сметището”, а освен Руни Мара и Мартин Шийн на екран се появяват още Уагнър Моура (“Елизиум”), Селтън Мело (“Клоунът”) и известната журналистка от CNN Кристиан Аманпур.


googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.