Изтрита сцена от „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта”

онлайн филми29 Март 20161368

Изтрита сцена от „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта”Макар едва-що да влезе в киносалоните, „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта” вече се сдоби с изтрита сцена, която от Уорнър Брос решиха свободно да покажат в интернет и по този начин да подгреят за режисьорската версия на филма, която ще излезе, разбира се, чак на DVD.

Сцената е с времетраене 44 секунди и се със заглавие „Събиране”. На нея се виждат група войници, които нахлуват в кораба на Лекс Лутор (Джеси Айзенбърг), който, изглежда, си общува с някакво непознато извънземно същество.

В предстоящото DVD на филма се очаква да има цели 30 мин. непоказвани кадри. След първия си уикенд по света и в САЩ „Батман срещу Супермен” е събрал главозамайващите 424,1 млн. долара.


googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.