Кевин Макдоналд снима филм за Уитни Хюстън

онлайн филми03 Май 20162478

Кевин Макдоналд снима филм за Уитни ХюстънНосителят на „Оскар” Кевин Макдоналд ще снима документален филм за легендата Уитни Хюстън.

Режисьорът е отличен с Наградата на академията точно за най-добър документален филм – „Един ден през септември”. Продуцент на филма ще бъде друг носител на „Оскар” – Саймън Чин, в чиято филмография откриваме „В търсене на Шугърмен” и „Човек върху жица”.

Макдоналд ще има достъп до семейния архив на Уитни Хюстън. Сред хората, които режисьорът планира да покани за продукцията е Клайв Дейвис, основателят на „Ариста рекърдс”, който в средата на 80-те открива Хюстън.

„Ще покажа невиждани кадри от детството на звездата, когато е пеела в църковния хор. Няма да пропусна и тъмната страна в живота на Уитни и проблемите й с наркотиците и алкохола, но въпреки това ми се иска, зрителите да излизат от залата с позитивно чувство за приноса на Хюстън в музиката”, споделя Макдоналд.


googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.