Китай удря Холивуд с неоторизирана биография на Тупак Шакур

онлайн филми25 Ноември 20151548

Китай удря Холивуд с неоторизирана биография на Тупак ШакурУспехът на „Straight Outta Compton” тази година съживи мечтите, че биографичен филм за покойния рапър Тупак Шакур все пак ще се появи.

Китайският режисьор Стивън Шенг обаче уби конкуренцията от Холивуд, докато студията размишляват по въпроса,  със своя проект, който не е оторизиран – „До края на времето” („Until the End of Time”).

В интернет дори се появи трейлър от него с участието на китайския актьор Тсалта Батист в ролята на Тупак. Проектът вече е набелязан от няколко китайски фестивала за разпространение в началото на следващата година.

Сюжетът свързва китайски студент с бившата приятелка на Тупак Шакур в Китай, където колежанинът трябва да напише есе на тема Американските граждански права и активизма. Китайските цензори са забранили на филма да бъде показван по социалните мрежи, но Батист го рекламира във Фейсбук.


googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.