Кога започват снимките на филмовата адаптация на играта “Uncharted: Drake's Fortune”?

онлайн филми18 Юли 20143238

Кога започват снимките на филмовата адаптация на играта “Uncharted: Drake's Fortune”?От близо пет години насам Холивуд се опитва да пренесе на големия екран популярната  видеоигра “Uncharted: Drake's Fortune”. Филмовата продукция, която бива описвана като комбинация между “Индиана Джоунс” и “Томб Рейдър”, привлече вниманието на голям брой режисьори и актьори, но от студиото Колумбия Пикчърс изпитваха трудности в сформирането на екипа и поради тази причина снимките бяха отлагани нееднократно.

Кога започват снимките на <a href=филмовата адаптация на играта “Uncharted: Drake's Fortune”?" />Въпреки всички пречки “Uncharted” продължава да бъде активен проект и продуцентите са все още в търсене на актьора, който ще се превъплъти в главната роля на търсача на съкровища Нейтън Дрейк.

След няколко провалили се опита от Колумбия Пикчърс намериха режисьор за филмовата адаптация в лицето на Сет Гордън (“Шефове гадняри”). Именно Гордън разкри малко по-рано днес, че работата по сценария на “Uncharted” е към своя край и ако всичко протече по план старта на снимките ще бъде даден в самото начало на 2015-та година.

Гордън: “Планът е да започнем да снимаме в началото на следващата година. Това е като да кажеш “утре”, тъй като става дума за голям проект и подготвителната работа е много сложна. Съвсем скоро ще разполагаме с готов сценарий и това, което ми харесва е, че филма ще бъде с голям, международен мащаб.”

В продължение на две години се смяташе, че главната роля в “Uncharted” ще бъде поверена на звездата от “Трансформърс: Ера на изтребление” Марк Уолбърг, но поради натоварения си график той отпадна от проекта и в момента продуцентите и режисьора търсят нов изпълнител.

Сет Гордън: “Искам да намерим наистина добър актьор. Играта “Uncharted” е толкова добре конструирана и ние наистина трябва да оправдаем големите очаквания. Няма да разчитаме на човек, който е много известен в момента, но не може да се справи с актьорските задължения. Трябва ни истински талант.”

Историята на предстоящия приключенски екшън ще се придържа към показаното в играта. Сюжетът ще се фокусира върху опитите на търсача на съкровища Нейтън Дрейк да открие местонахождението на изчезналия северноамерикански “златен град” Ел Дорадо. Но мисията му се превръща в борба за оцеляване когато по петите му тръгват мутирали същества и конкурентен търсач на съкровища.

В най-добрия случай филмовата адаптация на “Uncharted: Drake's Fortune” ще тръгне по кината в целия свят през първата половина на 2016-та година.

googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.