Кои са най-сваляните филми за 2014г.?

онлайн филми29 Декември 20142448

Кои са най-сваляните филми за 2014г.?Вълкът от Уолстрийт” и „Замръзналото кралство” са най-сваляните нелегално филми в мрежата с над 30 милиона даунлоуда за цялата 2014 г.

На трето място е „Гравитация”, следван от „Хобит: Пущинакът на Смог” и „Тор: Светът на мрака”.

Шестото място е за „Капитан Америка: Завръщането на първия отмъстител”, следва „Легендата за Херкулес”.

Първата десятка се допълва от „Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще”, отличеният с „Оскар” за най-добър филм „12 години в робство” и „Игрите на глада: Възпламеняване”.

Голямата изненада в първите 20 е оригиналната версия на „Робокопот 1987г., която е позиционирана на 20 място с почти 19 милиона сваляния.

googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.