Колумбийският режисьор Сиро Гера с нов филм

онлайн филми05 Август 20161718

Колумбийският режисьор Сиро Гера с нов филмКолумбийският режисьор Сиро Гера започва снимки на "Птици от ятото" (“Pajaros del Verano”), продуциран от телевизия Каракол. Те също така инвестираха в първия му филм "Прегръдката на змията", чийто черно-бял свят ни показа безумно жестоката колонизация на белия човек в началото на XX век.

Историята разказва и за приятелството – между изследовател, търсещ лек за фаталната си болест, и младия шаман Карамакате, който е останал последен от племето си, но все още не е изгубил надежда, че някъде в джунглата може да има някой себеподобен. Филмът получи номинация за Оскар, тази година.

Действието на "Птици от ятото" ще се развива в годините между 1968 и 1980. Сценарият е дело на Мария Камила Ариас и Жак Тулемон, които работиха и по "Прегръдката на змията".
googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.