Компанията на Дженифър Лоурънс с биография за пионерката в семейното планиране

онлайн филми16 Декември 20161678

Компанията на Дженифър Лоурънс с биография за пионерката в семейното планиранеДжъстин Чароки от продуцентската компания на Дженифър Лоурънс е откупил правата за филмирането на романа на Елън Фелдман „Ужасяваща добродетел“ (“Terrible Virtue”), посветен на живота на пионерката в семейното планиране Маргарет Сангър.

Тя отваря първата клиника за контрол на раждаемостта в САЩ през 1916 г. До смъртта си през 1966 г. тя се остава активен член на движението за правата за репродукция. През 1921 г. е сред съоснователите на Американската лига за контрол на раждаемостта, която през 1942 г. променя името си на Федерация за семейно планиране на Америка. Макар Лоурънс да не е заявила участие във филма, тя е отявлен защитник на семейното планиране. 
googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.