Крис Пайн се завръща в „Жената чудо 2“

онлайн филми14 Юни 2018768

Крис Пайн се завръща в „Жената чудо 2“Смятахме го за мъртъв, но Стив Тревър, приятелят на Диана, изигран от Крис Пайн в „Жената чудо“, е съвсем жив. Ще го видим и в продължението, по което режисьорката Пати Дженкинс работи в момента. И ако не вярвате, може да видите как изглежда Пайн в първи кадър от бъдещия хит.

Крис Пайн се завръща в Жената чудо 2

Снимките на „Жената чудо 2“ започнаха във Вашингтон, а освен в Америка, те ще се състоят още във Великобритания, Испания и на Канарските острови. Освен Пайн, може да видим и първи кадър с Гал Гадот, вгледала се в няколко екрани с продукции в стила на 80-те. Именно по това време се развива действието в продължението, което явно ще се казва „Жената чудо 1984“. Май от екипа са се вдъхновили от „Блейд Рънър 2049“...

Гал Гадот „Жената чудо 2“

Както вече е известно, в продължението принцесата на Амазонките Диана ще се изправи срещу зловещата Чита, изиграна от Кристен Уиг. Педро Паскал също участва във филма, но подробности за ролята му все още се пазят в тайна.

Дженкинс е отново режисьор, а също и продуцент, заедно с Дебора и Зак Снайдер и самата Гадот. Премиерата на „Жената чудо 1984“ е предвидена за 1 ноември 2019 г.


googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.