Кустурица: От Кан не селектираха филма ми, защото подкрепям Путин

онлайн филми21 Април 20161838

Кустурица: От Кан не селектираха филма ми, защото подкрепям ПутинЕмир Кустурица твърди, че най-новият му филм не е бил селектиран за фестивала в Кан, защото той подкрепя руския президент Владимир Путин. Сърбинът, който е двукратен носител на „Златна палма”, няма да види „По Млечния път” („On the Milky Road”) в официалната селекция за 2016 г.

„Напоследък политиката се меси много в работата на фестивала в Кан – отбелязва режисьорът, актьор и музикант. – Подозирам, че някой е дал заповед филмът ми да не бъде включен в програмата му.” Във филма участва както самият Кустурица, така и Моника Белучи. Режисьорът изпратил филма си с ден закъснение, но не смята, че това е причината за отказ той да бъде селектиран. Иначе Кустурица е бил президент на журито в Кан през 2005 г., а шест години по-късно председателстваше и раздаването на наградите в „Особен поглед”.


googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.