„Лоши момчета 3“ си намериха режисьори

онлайн филми31 Януари 2018998

„Лоши момчета 3“ си намериха режисьориНай-после от „Сони“ се решиха кой ще режисира дългоочакваната трета част на „Лоши момчета“, известна под името „Bad Boys For Life”. Белгийците Адил Ел Арби и Билал Фалах са подписали договор и вече се готвят за началото на снимките, предвидено за август тази година.

По това продължение се работи от години, а последният режисьор, ангажиран с него, бе Джо Карнахан. Надеждите са белгийското дуо, спечелило овациите на критиците за филма от 2015 „Black“, да вдъхне нов живот на поредицата, чийто последен филм все пак е от преди 15 години.

Джери Брукхаймър отново ще е продуцент, а Мартин Лоурънс и Уил Смит ще се завърнат към коронните си роли на ченгетата Маркус Бърнет и Майк Лоури, чийто опити да громят всевъзможни нарушители на закона често завършват с потрошени коли и разрушителни експлозии.

Междувременно продължава работата и по сериала, в който ще се подвизава сестрата на Маркус, Сид (Габриел Юниън). За ролята на нейния баща Джоузеф наскоро бе избран актьора Ърни Хъдсън.googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.