„Лоши момчета“ се завръщат!

онлайн филми08 Декември 20162098

„Лоши момчета“ се завръщат!Измина повече от десетилетие след втория „Лоши момчета“, но Уил Смит обеща тържествено пред Джими Кимъл, че третата част се работи. Половинката от дуета във филма – Мартин Лоурънс, беше казал, че снимките трябва да стартират през март.

Много, много, много близо сме до филма – потвърди Смит. – Всяко десетилетие снимаме по един.“ Още през 2014 г. Уил Смит се беше заканил да се завърне в популярния екшън.

Вчера говорих с Джери Брукхаймър, който ми каза, че работят по сценария – допълва Смит. – Приближават се до окончателната му версия. Нещата изглеждат добре.“ Не е ясно дали Майкъл Бей би искал да се завърне и за третата част.

googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.