“Ловци на духове 3” – нова информация за филма

онлайн филми02 Юни 20144028

“Ловци на духове 3” – нова информация за филмаСамо преди няколко месеца от компанията Сони Пикчърс оповестиха, че снимките на дълго подготвяния трети филм от поредицата “Ловци на духове” ще стартират в началото на 2015-та година. Първоначалното намерение на продуцентите бе да привлекат за главните роли познатите актьори от оригиналната лента.

“Ловци на духове 3” – нова информация за филмаПоследвалите чести пренаписвания на сценария и най-вече нежеланието на Бил Мъри да бъде част от проекта бяха основните причини снимачния процес да бъде отлаган многократно през изминалите години. Въпреки всички пречки от Сони Пикчърс не се отказаха от намерението си да направят “Ловци на духове 3” и според последната информация от студиото комедийната продукция вече разполага със завършен сценарий.

Създателят на оригиналния филм от 1984-та година Айвън Райтман обяви преди няколко месеца, че няма да режисира третата част, но за сметка на това Дан Акройд и Ърни Хъдсън ще се появят за кратко отново в ролите на ловците на духове Реймънд Станц и Уинстън Зедмор.

Официално, “Ловци на духове 3” все още няма режисьор и кастингите за главните роли не са започнали. Въпреки това от Сони Пикчърс продължават активно да разработват проекта и сега вече се знае, че основния кандидат за овакантената от Айвън Райтман режисьорска позиция е създателя на мафиотския екшън-трилър “Гангстерски отдел” Рубен Флейшър.

Рубен Флейшър40-годишният Флейшър вече има изградени професионални отношения със Сони Пикчърс и е работил по няколко представители от комедийния жанр, сред които се открояват “Земя на зомбита” и “За по-малко от 30 минути”.

Важно е да се отбележи, че за момента няма подписани договори и Флейшър все още не е официално потвърден като режисьор на “Ловци на духове 3”.

Главните роли в предстоящата фантастична комедия ще бъдат поверени на “няколко млади и непознати на широката публика актьори”, но тъй като е все още рано не се споменават конкретни имена. Това което се знае е, че новите изпълнители ще се превъплътят в ролите на група колежани, които по стечения на обстоятелствата се превръщат в преследвачи на призрачни същества.

Сценарият на “Ловци на духове 3” е написан от Итън Коен (“Мъже в черно 3”), Дан Акройд и Айвън Райтман.

Ако всички протече по план световната премиера на филма ще се състои в началото на 2016-та година.

googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.