Марк Уолбърг подготвя филм за звезда от НБА

онлайн филми23 Септември 20152568

Марк Уолбърг подготвя филм за звезда от НБАМарк Уолбърг води преговори със звездата от НБА Карън Бътлър за заснемането на филм, в който да разкаже житейската му история.

В току-що излязлата автобиографична книга на баскетболиста от Сакраменто кингс той разказва как се е справил с трудностите в ранната си младост на наркопласьор и е пробил в националната баскетболна асоциация. Уолбърг е толкова запленен от книгата „Тъф Джус: Моят път от улицата до НБА” („Tuff Juice: My Journey from the Streets to the NBA”), че се снима с нея и пуска снимката си в Туитър, за да я рекламира.

Самият баскетболист потвърждава, че се е срещал с Уолбърг: „Има вероятност от книгата да стане филм – казва той. – Прекарах известно време с Марк Уолбърг. Той много харесва моята история.” А що се отнася до това кой би изиграл най-добре ролята му на големия екран, Бътлър разсъждава: „Много харесах Майкъл Б. Джордан в „Fruitvale Station” Мисля, че би се справил страхотно с разказването на моята история.”
googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.