"Мисията невъзможна 6" оглежда терени в Париж

онлайн филми03 Февруари 20171998

"Мисията невъзможна 6" оглежда терени в ПарижParamount Pictures и Skydance Media имат намерение да "запалят" града на светлините - Париж, с новия екшън с Том Круз - "Мисията невъзможна 6".

Съгласно информация от студията, текат преговори, които ще са последвани от огледи на терени в най-романтичният град. Вероятно работата ще започне през пролетта или най-късно през лятото, защото световната премиера е обявена за юли 2018 год. 

На режисьорският стол ще седне Кристофър Макуори, който оглави и предишният филм от екшън сагата. Редица от актьорите, които участваха в петата част, се очаква да се завърнат и в новата лента.

Припомняме, че екипът включваше имена като Джереми Ренър, Алек Болдуин, Саймън Пег, Ребека Фъргюсън и радица други. Ребека Фъргюсън вече е потвърдена за роля в "Мисията невъзможна 6".

Макуори ще стане първият режисьор, който ще работи по повече от един филм от поредицата. Първата част беше режисирана от Браян Де Палма.googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.