"NANOOK" спечели наградата на ScriptEast! в КАН!

онлайн филми20 Май 20152288

"NANOOK" спечели наградата на ScriptEast! в КАН!В годината на 100-годишния юбилей на българското кино млади български творци спечелиха изключително престижно отличие в КАН

"NANOOK" по сценарий на Милко Лазаров и Симеон Венциславов, режисьор Милко Лазаров и продуцент Веселка Кирякова спечели наградата на ScriptEast! в КАН!
Наградата съдържа парична премия в размер на 10 000 евро.

 "NANOOK" по сценарий на Милко Лазаров и Симеон Венциславов, режисьор Милко Лазаров и продуцент Веселка Кирякова спечели наградата на ScriptEast! в КАН!

Според артистичния директор на ScriptEast! Дариуш Яблонски качествата на сценария са на изключително високо равнище и българският проект  е очаровал всички консултанти на паневропейската програма за сценарий ScriptEast! с огромното израстване, което проектът е направил във времето на своето развитие в програмата.

"NANOOK" бе представен миналата година на Sofia Meetings и спечели наградата за най-добър проект в програмата ‘Second Film Projects’. "NANOOK" е сред един от най-очакваните филми в Централна и Източна Европа, особено след огромния успех на Милко Лазаров с предишния му филм "Отчуждение".googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.