Немската муза на Анди Уорхол – Нико, с биографичен филм

онлайн филми24 Октомври 20161528

Немската муза на Анди Уорхол – Нико, с биографичен филмПокойната вече немска муза на Анди Уорхол – Нико, ще бъде увековечена в биографичен филм. Известната фигура от поп културата на 60-те години е пяла заедно с „Велвет ъндърграунд“, участвала е в „Сладък живот“ на Фелини и е имала мимолетни връзки с известни имена от рок сцената и киното.

Ролята й във филма ще бъде изиграна от датчанката Трине Дирхолм. Режисьорка на проекта е италианката Сузана Никиарели, която смята да стартира снимките на 7 ноември в Италия. Заглавието на биографията е „Нико, 1988“ (“Nico, 1988”) и ще се концентрира върху последните години от живота на певицата.

В останалите роли ще видим румънката Анамария Маринка, британката Карина Фернандес, белгиеца Фабрицио Ронджионе, французина Сандор Фунтек и британеца Калвин Демба.


googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.