Неочаквани обрати във втория сезон на „Кварталът на богатите”

онлайн филми22 Юни 20163408

Неочаквани обрати във втория сезон на „Кварталът на богатите”Адаптацията на едноименния американски хит – от 5 юли по bTV,
 а от 28 юни – на Voyo.bg

Кварталът на богатите",  първата и най-успешна адаптация на едноименния американски хит The O.C., се завръща в ефира на bTV с нов, още по-неочакван и емоционален втори сезон – от 5 юли, всяка делнична вечер в 20:00 ч.

Заслуга за успеха на турския сериал имат двамата главни актьори – млади, красиви, талантливи и очарователни. Чаатай Улусой, познат от „Огледален свят", и Серенай Саръкая, известна актриса и Мис Турция Вселена 2010, се превърнаха в големи звезди не само в родината си, но и навсякъде, където досега е излъчена мега продукцията.

„Новият сезон ще бъде още по-екстремен и ще ни подложи на изпитание... Тази година е годината на съзряването",  споделя Серенай.  Разкрива също така, че предстоят трудни дни за персонажите им Яман и Мира: „Те решават да се разделят, както се вижда в трейлъра, като немалко влияние за това оказва и семейството на Мира".

В продължението на „Кварталът на богатите" ще има много вълнения, емоции,  любов, тъга – както е в живота. „Предстои един незабравим сезон" – категорична е сценаристката Едже Йоренч.

Какво да очакваме?

Нов любовен четириъгълник, безброй перипетии и изпитания ще срещнат героите. В края на първия сезон Ендер и Селим претърпяват катастрофа. Става ясно, че Ендер е загинала и това променя съдбата на всички. Асъм е коренно различен след смъртта на едната си дъщеря. Яман, Селим и Мерт обикалят с яхта в морето, за да превъзмогнат скръбта си от загубата. Селим става намръщен и затворен в себе си. Мерт е пораснал, а Яман прави неуспешни опити да забрави Мира, като започва мимолетни връзки.

След време Мира и Оркун се връщат от Америка. Надир изпраща свои хора в къщата на Серез, за да откраднат лаптопа на Ендер, в който има достатъчно информация, за да съсипе фирмата на Асъм. След случая Селим, Мерт и Яман са принудени да се върнат отново в Истанбул и да се изправят срещу действителността.

Яман е започнал връзка с Елиф, а Мира ревнува. Оркун я преследва и целува, което пък предизвиква ревността на Яман. Между Ейлюл и Мерт също има пропаст. Селим решава да потърси сметка на Синан. Кенан се появява отново, за да се съюзи с Надир. Той обаче не подозира, че Надир е отговорен за смъртта на баща му...

Обрат в сюжета настъпва, когато Яман вижда Мира и Оркун заедно. Той е убеден, че двамата са влюбени и също започва да ревнува. Четиримата заплитат сложен любовен четириъгълник, докато накрая приятелите им не решават, че е крайно време да ги съберат. И с ловък план успяват.
googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.