Нов трейлър от „You Were Never Really Here“ с Хоакин Финикс

онлайн филми07 Декември 20171238

Нов трейлър от „You Were Never Really Here“ с Хоакин ФиниксИзлезе нов трейлър от криминалния трилър на Лин Рамзи „Никога не си бил тук“ (You Were Never Really Here), който е своеобразен микс от „Такси“ и „Drive“. Филмът получи награда за най-добър сценарий на фестивала в Кан. Главната роля се изпълнява от Хоакин Финикс, който също се сдоби с награда за своята работа.

Сюжетът разказва за малко момиченце, чийто баща е политик. То внезапно изчезва безследно и никой не може да го намери. Разследването води до престъпна банда, която отвлича деца и ги продава на бордеи. За да спаси детето си, отчаяният баща наема бившия агент на ФБР Джо.

Той е честен и доблестен, а тази задача се оказва сравнително лесна за него. Джо успява да намери и спаси детето. Обаче в процеса на операцията, той разкрива, че зад тази престъпна група стоят известни, влиятелни политици, които няма да се оставят да бъдат разкрити, а той няма да може да се пребори с тях сам.

В актьорския състав, на киноадаптацията по романа на Джонатан Еймс също влизат Алесандро Нивола, Алесандро Нивола, Алекс Манет, Екатерина Самсонов и др. Саундтракът е дело на китариста на групата Radiohead Джони Гринууд.


googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.