Нови кадри от фантастичната комедия на Александър Пейн „Малък голям живот”

онлайн филми19 Декември 2017928

Нови кадри от фантастичната комедия на Александър Пейн „Малък голям живот”Появиха се нови кадри от „Малък голям живот” (“Downsizing”) на Александър Пейн, който се завръща след четиригодишна пауза.

Последният филм на режисьора „Небраска” беше абсолютен независим хит, като Брус Дърн взе наградата за най-добър актьор на фестивала в Кан, а самият филм получи 6 номинации за „Оскар”.

Очаква се „Малък голям живот” да се нареди сред кандидатите за наградите на Академията, въпреки че получи само една номинация за „Златен глобус” – за най-добра поддържаща актриса за тайландката Хон Чау.

Сред актьорския състав откриваме Мат Деймън, Кристен Уиг, Кристоф Валц, Лора Дърн, Джейсън Съдейкъс и Нийл Патрик Харис.

Деймън и Уиг са в ролите на съпрузи, които искат да променят ежедневието си кардинално. Двамата се съгласяват да участват в експеримент, при който ръстът им ще се смали драстично. За голяма изненада жената се отказва от опита и съпругът става единственият участник.

Премиерата у нас ще бъде на 12 януари догодина.

Александър Пейн „Малък голям живот”

Александър Пейн „Малък голям живот”

Александър Пейн „Малък голям живот”

Александър Пейн „Малък голям живот”

googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.