Новият авторски документален филм на Юлия Кънчева „В огледалото” ще бъде показан премиерно на 22 март в Дома на киното

онлайн филми21 Март 20161848

Новият авторски документален филм на  Юлия Кънчева „В огледалото”  ще бъде показан премиерно на 22 март  в Дома на киното„Огледалото” е като многоцветен калейдоскоп на цялото общество – бизнес дами, абитуриенти, журналисти, клошари, бивши депутати, бежанци... – всички сме там, с естественото човешко желание за промяна и красота. Филмът е трагикомичен пъзел от лични изповеди в огледалата на фризьорски салон”, споделя режисьорката.

Кинотворбата е разказ за случващото се в обикновен фризьорски салон в София, където, като при психоаналитик, клиентите споделят натрупаните във времето проблеми, страхове и надежди. Съществува научна хипотеза, според която човешката коса носи следите от предишния опит и минало, и когато хората искат да се освободят от нещо, най-вече от горчивите спомени, емоции и разочарования, те просто драматично променят прическата си...Юлия Кънчева е завършила кинорежисура в НАТФИЗ. Доцент е в НБУ – Департамент „Кино, реклама и шоубизнес”. Автор и режисьор на  17 документални филма, две ТВ постановки, една игрално-документална новела, един ТВ игрален филм, няколко ТВ предавания за БНТ. Автор е също и на едноактна пиеса и два сценария за игрални филми. Създадените от нея кинотворби й носят международно признание и много престижни награди. Няколко пъти Юлия Кънчева е член на международното жури за документални филми на фестивала PRIX EVROPA в Барселона и Берлин. Творчеството й е представяно като специално събитие в Музея на жените в изкуството във Вашингтон, Д.С. – 2002 година и в Културния център на България в Берлин – 2009 и 2011 година.

ОЧАКВАМЕ Ви на КИНО!

Не пропускайте премиерата на „В огледалото” –
утре, 22 март, в Дома на киното!
Начало - 18.00 часа!
googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.