“Огненият пръстен 2” тръгва по кината през летния сезон на 2017-та година

онлайн филми24 Април 20153008

“Огненият пръстен 2” тръгва по кината през летния сезон на 2017-та годинаТриизмерната екшън-фантастика на Гилермо дел Торо “Огненият пръстен” не се превърна в очаквания хит в Съединените щати и Европа, но за сметка на това натрупа значителни приходи от прожекциите в Китай и се представи задоволително на DVD и Blu-ray пазара. Именно благодарение на тези постижения от студиото Legendary Pictures оповестиха още в края на 2013-та година, че филма ще се сдобие с продължение, в което се очаква отново да участват Чарли Хънам, Рон Пърлман и Ринко Кикуши.

“Огненият пръстен 2” тръгва по кината през летния сезон на 2017-та годинаГилермо дел Торо се завръща отново на режисьорския стол и по думите му в най-добрия случай “Огненият пръстен” ще бъде превърнат в трилогия.

Дел Торо: "Амбициите ни са големи и си казахме, “Нека да имаме три филма”. Някои герои ще се появят в края на втората част и надеждата ни е, че ще им отделим повече време в третия филм.”

Сценарият на “Огненият пръстен 2” вече се пише и в продължение на месеци се смяташе, че завършения филм ще тръгне по кината в началото на 2017-та година. Малко по-рано днес обаче, от Legendary Pictures обявиха, че поради нуждата от повече време за подготвителната работа премиерата на лентата е била отложена с няколко месеца. Новата премиерна дата е 4-ти август, 2017-та година.

Сюжетът на филма отново ще разказва за продължаващата битка между човечеството и гигантските чудовища Кайджу, но тъй като е все още прекалено рано не се разкриват по-подробни детайли за историята.

Бюджетът на “Огненият пръстен 2” ще надвишава сумата от 100 милиона долара, а очакванията са, че по време на снимките Гилермо дел Торо ще използва триизмерни камери. Все още не е потвърдено, но имайки предвид премиерната дата прогнозите са, че камерите на продукцията ще се завъртят в средата на 2016-та година.

По сценария на “Огненият пръстен 2” работи самия Гилермо дел Торо, в партньорство със Зак Пен (“Последният екшън герой”).

В най-добрия случай до края на тази година от Legendary Pictures ще потвърдят официално завръщането на звездите от оригиналния филм Чарли Хънам, Рон Пърлман и Ринко Кикуши.


googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.