Още от „Междузвездни войни 8”

онлайн филми05 Септември 20171928

Още от „Междузвездни войни 8”Появиха се два нови промо кадъра от осмата част на „Междузвездни войни”. В новата част от космическата епопея Рей (Дейзи Ридли) ще продължи своето епично приключение заедно с Фин (Джон Боега), По (Оскар Айзък) и Люк Скайуокър (Марк Хамил). Може би за последно ще видим и принцеса Лея (Кари Фишер).

На екрана отново ще се появят Адам Драйвър, Домнал Глийсън, Антъни Даниелс и Анди Съркис, а сред новите имена в каста очакваме Бенисио дел Торо и Лора Дърн. Все още е пълна мистерия дали ще видим Том Харди в сагата.

Междузвездни войни: Последните джедаи” идва на 15 декември под режисурата на Райън Джонсън, а самостоятелният филм за Хан Соло трябва да излезе по екраните на 24 май 2018г.

Междузвездни войни: Последните джедаи

Star wars tha last jedi.jpg
googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.