Първа снимка на екипа на „Бързи и яростни“ 8

онлайн филми15 Август 20161658

Първа снимка на екипа на „Бързи и яростни“ 8След една интересна седмица, размяна на коментари между Дуейн Джонсън и някои от членовете на екипа на „Бързи и яростни“ 8, продукцията обяви, че първият официален трейлър ще бъде представен през декември.

В изявлението се казва: „Искаме да благодарим на всички, които караха екстремно с нас по време на тази епична продукция. Започнахме в Куба, посетихме Исландия, Ню Йорк и Атланта и след като вече сме на финалната права, искаме да изразим благодарността си към тези, които работиха усърдно с нас, повече от 100 дни. Всичко, което правим, идва благодарение на общата ни страст и желанието да ви представим най-доброто.“ 

Поредната част на знаменития филм ще даде начало на нова трилогия, която ще започне с премиерата на „Бързи и яростни“ 8, на 19 април 2019.

Първа снимка на екипа на „Бързи и яростни“ 8
googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.