Първа снимка зад кадър от „Момичето от влака”

онлайн филми24 Ноември 20151908

Първа снимка зад кадър от „Момичето от влака”Когато екранизацията на бестселъра от Пола Хоукинс „Момичето от влака” („The Girl on the Train”) на режисьора Тейт Тейлър с участието на Емили Блънт, Джъстин Теру и Ребека Фъргюсън, се появи в кината през октомври догодина, продуцентът му от Дисни/Дриймуъркс Стивън Спилбърг ще се цели да го рекламира в нишата, в която се появи хитът на Дейвид Финчър от 2014-а „Не казвай сбогом”.

Вчера от студиото разпространиха и първия фотос „зад кадър” на Спилбърг с режисьора Тейлър и част от актьорския състав, подготвящ се за снимки. Те ще са в Ню Йорк, както вече сме ви информирали, а не в Лондон, както е според литературния първообраз на проекта.

Първа снимка зад кадър от „Момичето от влака”


googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.