Първи кадър и премиерна дата на "Щастливецът Логан"

онлайн филми17 Февруари 20171768

Първи кадър и премиерна дата на "Щастливецът Логан"Новата лента на Стивън Содърбърг - "Щастливецът Логан" има обявена премиерна дата. Тя е 18 август 2017 год. Това е първият голям проект на режисьора, след лентата от 2013 год. "Странични ефекти" (Side Effects).

Припомняме, че наскоро Содърбърг възнамеряваше да се оттегли от киното. Известно време той се занимавашеу предимно с телевизионни проекти.

Главните роли в новия проект ще изпълняват Даниел Крейг, Чанинг Тейтъм и Адам Драйвър. Във филма ще видим още Райли Кио, Катрин Уотърстън, Сет МакФарлийн, Катрин Хийгъл и др. Сценарият разказва за братята Джими и Клайд Логан, които са решили да ограбят известното състезание НАСКАР.

Първи кадър и премиерна дата на "Щастливецът Логан"


googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.