Първи трейлър и кадър на „Гений”

онлайн филми18 Март 20161538

Първи трейлър и кадър  на „Гений”Налице са първият трейлър и кадър от „Гений” („Genius”) дело на номинирания за „Оскар” сценарист Джон Логан („Гладиатор”) и режисьора Майкъл Грандейдж, носител на „Тони” в неговия игрален дебют.

Драмата е посветена на сложното приятелство между известния писател Томас Уолфи (Джуд Лоу) и литературния агент Максуел Пъркинс (Колин Фърт). 

Сценарият на филма е по биографичната книга  „Макс Пъркинс: Редактор на гении” от А. Скот Бърг и освен споменатите имена, както вече сме ви информирали, разчита на актьорските качества на Никол Кидман, Лора Лини, Гай Пиърс и Доминик Уест. В САЩ филмът дебютира на 10 юни т.г.

 

googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.