Първи трейлър на „Гробище на великолепието”

онлайн филми28 Януари 20161328

Първи трейлър на „Гробище на великолепието”

Фестивалният фаворит и любимец на критиката на Апичатпонг Веерасетакул – „Гробище на великолепието” („Cemetery Of Splendour”), ще се появи в кината в САЩ и затова се сдоби и с трейлър за международната публика.

В главните роли във филма са Банлоп Ломной, Дженджира Понгпас и Джаринпатра Руенграм. Той е още едно пътуване в уникалния свят на режисьора, в който драмата и магичното изглежда вървят ръка за ръка, а историята се настанява някъде между паметта и приказката.

Ако това ви звучи неясно, вижте самия трейлър, в който ще видите войници, страдащи от странна сънна болест и изпратени във временно организирана клиника.


 

googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.