Пенелопе Круз с билет за „Ориент експрес“

онлайн филми14 Ноември 20162198

Пенелопе Круз с билет за „Ориент експрес“И Пенелопе Круз се присъедини към актьорския състав на римейка на „Убийство в Ориент експрес“, замислян от Кенет Брана. Не се знае каква ще е нейната роля, но сега поне можем да кажем останалите какви персонажи ще изиграят.

Брана, разбира се, е избрал за себе си най-апетитната роля – тази на Еркюл Поаро. Мишел Пфайфър ще е шумната американка Мисис Хъбард; Лесли Одъм Мл. ще е Д-р Арбътнот, полковник по авторката Агата Кристи; Дейзи Ридли ще е Мери Дебенъм – много подозрителна пътничка, според Поаро; Джуди Денч е свадливата принцеса Драгомироф; Майкъл Пеня ще е кубински пътник, който е съвсем нов персонаж; Дерек Джейкъби ще е камериерът Мастърман. Снимките стартират този месец в Лондон.googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.