Поглед към криминалния трилър с Брад Пит и Камерън Диас “Съветникът”

онлайн филми05 Септември 20134738

Поглед към криминалния трилър с Брад Пит и Камерън Диас “Съветникът”Веднага след като приключи с работата по научнофантастичния “Прометей“ продуцент-режисьора Ридли Скот насочи вниманието си към криминалния трилър “Съветникът”, чиито сценарий е написан от наградения с “Пулицър” новелист и драматург Кормак Маккарти. Снимките на филма протекоха през втората половина на 2012-та година, а еклектичния актьорски състав е предвождан от Брад Пит, Камерън Диас, Хавиер Бардем, Майкъл Фасбендер, Пенелопе Крус и Бруно Ганц.

Българската премиера на “Съветникът” ще се състои в средата на месец ноември, а самия филм бива описван като комбинация от “Кибритлии” (отново на Ридли Скот) и миналогодишния трилър на Оливър Стоун “Диваци”. В центъра на сюжета е самоуверен адвокат, който с намерението си да изкара още повече пари навлиза все по-дълбоко в опасния свят на наркотрафика.

Съветникът Майкъл Фасбендер

Постепенно нещата започват да излизат извън контрол и той се оказва в центъра на бурна ситуация с опасни последици. В ролята на адвоката се превъплъщава Майкъл Фасбендер, за когото това е второ сътрудничество с Ридли Скот след “Прометей“.

Имайки предвид известните актьори и познатия режисьор “Съветникът” има реален шанс да се превърне в един от изненадващите хитове на годината. За да продължат да поддържат интереса на киноманите към филма от студиото 20th Century Fox разпространиха малко по-рано днес няколко нови снимки на главните персонажи в историята, които са изиграни от Майкъл Фасбендер, Брад Пит, Камерън Диас и Хавиер Бардем.

Съветникът Камерън Диаз

По думите на Диас “Съветникът” е “един от най-добрите проекти по които съм работила”, а Ридли Скот сподели, че се е съгласил да режисира филма веднага след като е прочел за първи път сценария.

Скот: “Знаех, че Кормак Маккарти е изключително талантлив писател, но не очаквах, че сценария ще ми хареса толкова много. С всяка една страница напрежението се покачваше и като читател не можех да откъсна поглед. Спомням си, че веднага след като прочетох сценария си помислих, че това е филм, който трябва да режисирам. Тогава изобщо не мислих какъв може да бъде крайния резултат - просто знаех, че ще сгреша ако пропусна възможността да направя този филм.”

Съветникът Хавиер Бардем

Първоначалните планове на 20th Century Fox бяха към “Съветникът” да се присъединят Анджелина Джоли и Джеръми Ренър, но натоварените графици на двамата актьори им попречиха да подпишат договорите за участие.

За снимките от студиото отпуснаха бюджет от около 40 милиона долара, а освен вече споменатите актьори във филма участват още Джон Легуизамо, Роузи Перез, Дийн Норис и Горан Вишнич. “Съветникът” ще бъде посветен на брата на Ридли Скот, Тони Скот (“Топ Гън”), който почина малко след началото на снимачния процес.

Българската премиера на криминалния трилър е насрочена за 15 ноември, тази година.googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.