„Потайният Пийт” получава поръчка за още серии

онлайн филми03 Септември 20153098

„Потайният Пийт” получава поръчка за още серииПилотният епизод на Брайън Кранстън и Дейвид Шорех – „Потайният Пийт” („Sneaky Pete”), получи поръчка за още серии от телевизията на Сони.

Сценарият на предстоящия да бъде развит сериал разказва за измамника Пийт, който излиза от затвора, присвоявайки си самоличността на съкилийника си Пийт и се нанася при нищо неподозиращото му семейство. Той дори се включва в семейния бизнес, но за да поддържа измамата, започва да твърди, че работата му е да проследява и залавя престъпници.

В сериала ще участват Джовани Рибизи – в главната роля и Марин Айърланд, Марго Мартиндейл, Пийт Герети и др. Режисьор на пилотния епизод беше Сет Гордън.

googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.