Прекратиха работата по четвъртата част на “Ченгето от Бевърли Хилс”

онлайн филми07 Май 20152938

Прекратиха работата по четвъртата част на “Ченгето от Бевърли Хилс”В продължение на близо 20 години студиото Парамаунт Пикчърс се опитваше да направи четвърти филм от култовата поредица с Еди Мърфи “Ченгето от Бевърли Хилс”. Едва през 2010-та година Мърфи потвърди официално, че ще се завърне отново като устатия полицай Аксел Фоули, а за режисьор на четвъртата част беше избран създателя на “Час пик” Брет Ратнър.

Прекратиха работата по четвъртата част на “Ченгето от Бевърли Хилс”През изминалите 12 месеца повечето детайли за работата по проекта идваха от продуцента на поредицата Джери Брукхаймър и именно той разкри, че плана на Парамаунт е филма да бъде напълно завършен до пролетта на 2016-та година.

Малко по-рано днес обаче, неназован източник от студиото разкри пред сайта The Wrap, че работата по “Ченгето от Бевърли Хилс 4” е била прекратена за неопределен период от време. Официално, екшън-комедията е все още в период на пре-продукция, но вече се знае със сигурност, че премиерата й няма да се състои в началото на 2016-та година.

От Парамаунт са премахнали проекта от списъка си с предстоящи филми и поне за момента не се знае кога ще бъде възобновен работния процес.

Според първоначалните слухове причините за прекратяването на подготвителната работа са разногласия свързани със сценария и предизвикалото много противоречия преструктуриране на началството на студиото.

Все пак е важно да се отбележи, че въпреки появилите се пречки Еди Мърфи, Брет Ратнър и Джери Брукхаймър продължават да бъдат част от екипа на продукцията.

Сценаристи на “Ченгето от Бевърли Хилс 4” са Джош Апълбаум и Андре Немец ("Костенурките нинджа 3D"), а според информация от самия Брукхаймър част от екранната история на филма ще се фокусира върху преживяванията на главния герой в родния му град Детройт. Все още не се знае дали временно прекратената работа по филма ще доведе до цялостно пренаписване на сценария.

В най-добрия случай до края на тази година ще стане ясно какви са точните планове на Парамаунт Пикчърс за бъдещето на четвъртия “Ченгето от Бевърли Хилс”.googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.