Продължението на „Бялата кралица” – „Бялата принцеса” в ефира на Старз

онлайн филми10 Февруари 20161908

Продължението на „Бялата кралица” – „Бялата принцеса” в ефира на СтарзОт Старз съобщиха, че ще заснемат продължение на оригиналния им минисериал „Бялата кралица” под заглавие „Бялата принцеса” („The White Princess”).

Сценарият ще бъде по бестселъра на Филипа Грегъри със  същото заглавие и ще вдъхне живот на историята на Войната на розите в Англия от гледната точка на жените. Годината е 1485 и принцеса Елизабет – дъщеря на Бялата кралица, се жени за новия крал на Англия – Хенри Тюдор.

Но след появата на отдавна изгубения й брат Ричард тя трябва да избира между вярността към съпруга си и предаността към собствената си кръв. Става дума за 8-сериен минисериал, който в момента е в подготвителен период. Водеща на сериала ще е Ема Фрост („Бялата кралица”, „Безсрамници”).

googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.