Проектът на Скорсезе с Де Ниро, Пачино и Пеши отново на дневен ред

онлайн филми09 Май 20162458

Проектът на Скорсезе с Де Ниро, Пачино и Пеши отново на дневен редИма вероятност след предстоящия фестивал в Кан да се заговори отново за очаквания от всички проект на Мартин Скорсезе „Ирландеца”, в който ще участват Робърт де Ниро, Ал Пачино и Джо Пеши.

Очаква се по време на филмовия пазар в Кан, „Парамаунт” да обединят сили с „Fabrica de Cine” и да сключат сделка, при която Скорсезе ще получи бюджет от 100 милиона долара, за да заснеме историята на гангстера Франк Шийрън, известен с прякора Ирландеца.

Ако филмът бъде заснет това ще е първата съвместна работа на Скорсезе с Ал Пачино, както и голямото завръщане в киното на Джо Пеши, който след „Смъртоносно оръжие 4” през 1998г. се е появявал само два пъти на екран и то във поддържащи роли – в „Добрият пастир” през 2006г. и в „Любовно ранчо” през 2010г.


googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.