Рийз Уидърспун с още един продуцентски проект

онлайн филми10 Юни 20151668

Рийз Уидърспун с още един продуцентски проектПродуцентската компания на Рийз Уидърспун и партньорката й Бруна Папандреа Пасифик Стандарт разработва екранизация на предстоящия да излезе от печат роман от Морийн Шери Клински „За Бел” („Opening Belle”).

Има вероятност Уидърспун да изиграе главната роля на майка на три деца, която се опитва да балансира семейните си задължения с работата си на Уолстрийт през 2007-а година, в навечерието на финансовия крах. Комедията ще бъде реализирана от Уорнър Брос.

Носителката на „Оскар” Рийз и Папандеря създават своята компания през 2012-а година, за да продуцират филми с централни женски персонажи. Зад гърба си вече имат „Моето приключение в дивото”, „Не казвай сбогом” и „Гореща гонка”.googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.