Робърт Дауни Мл. не очаква четвърта част на „Железният човек”

онлайн филми15 Март 20161538

Робърт Дауни Мл. не очаква четвърта част на „Железният човек”Робърт Дауни Мл. споделя, че едва ли ще изиграе Железният човек в четвърти филм. „Не мисля, че това се предвижда – казва той. – Да, наистина, заглавието на новия филм е „Първият отмъстител: Войната на героите”, но за мен е сякаш „Железният човек 4” и след това се връщаме към познатите неща.

Всичко трябва да изчака настрана, докато отмине шумът на „Отмъстителите”, а след това не знам какво и как ще се промени.” От 2008 г. насам филмите от проедицата за Железния човек са донесли 2,5 млрд. долара. Дауни Мл. участва и в „Отмъстителите” и в предстоящия „Първият отмъстител”. И като имаме предвид популярността на тези филми, се съмняваме, че чаровният актьро няма отново да се представи като Тони Старк.
googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.