Салма Хайек и Гал Сасон с ексклузивни интервюта за „Тази събота” и „Тази неделя” по bTV

онлайн филми11 Юли 20142588

Салма Хайек и Гал Сасон с ексклузивни интервюта за „Тази събота” и „Тази неделя” по bTV

На 12 юли,  в „Тази събота” от 8:00 часа коментатори по актуалните теми от седмицата ще бъдат журналистите Георги Милков и Мира Баджева.

Гал СасонСред гостите на Мариана Векилска ще бъдат алпинистът Дойчин Боянов и доброволците, които помогнаха на пострадалите в Аспарухово. В рубриката „Семейна идилия” ще гостува едно музикално семейство - Камелия Тодорова и нейната дъщеря Рейчъл Роу.

Зрителите на bTV ще видят интервю с гуруто на Мадона - астрологът Гал Сасон, който ще разкритие как едно желание може да промени живота на всеки. В минутите на Диана Любенова гости ще бъдат винаги усмихнатата актриса Стефания Колева и поп певецът Миро.

В „Тази неделя”, на 13 юли от 8:00 часа, зрителите ще видят ексклузивното интервю на Диана Любенова с мексиканската актриса, изиграла Фрида и бунтарката от „Десперадо”- Салма Хайек.

В рубриката „Семейна идилия” ще бъде младото спорно семейство на журналиста Петър Бакърджиев и Мис България 2004 Гергана Гунчева. След тях в студиото ще влязат професор Божидар Димитров, Анастасия Мозер, Славко Калата и Илия Луков.

Екипът на предаването ще направи жива връзка от спортна площадка на открито, на която младежи извайват телата си.


googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.