Съществува ли удължена версия на „Сиянието“?

онлайн филми22 Март 2018618

Съществува ли удължена версия на „Сиянието“?Шедьовърът на Станли Кубрик е признат за една от най-добрите екранизации (ако не и най-добрата) по Стивън Кинг. За киноманите „Сиянието“ отдавна е издигнат в култ, но сега те бяха изненадани с новината, че съществува негова тайна удължена версия.

Бившият асистент на Кубрик – Емилио Д‘Алесандро обяви търг в италианския сайт Aste Bolaffi, в който се предлагат всевъзможни предмети от филми като „Портокал с часовников механизъм“, „2001: Една одисея в космоса“ и „Доктор Стрейнджлъв“. Сред най-коментираните обаче са няколко копия с удължена версия на „Сиянието“.

Според описанието на сайта непоказваната никога версия включва „сцена, в която Уенди, героинята на Шели Дювал, носи малкия Дани“. Нищо друго не се споменава и не е съвсем ясно дали тази версия включва и други отпаднали сцени. Отбелязва се единствено, че версиите са „абсолютни уникати“, тъй като Кубрик „безмилостно изгаря всички останали кадри в края на монтажа“.

Ако искате да се сдобието с част от кино историята, наддаването за копията започва от цена 3000 евро. Разбира се, има и други интересни предмети като две лопати, използвани по време на снимките на „Пълно бойно снаряжение“ (начална цена 500 евро) или оригинален постер на „Портокала“ (150 евро). Ако пък искате да облечете едно от палтата, носени от Джак Никълсън в „Сиянието“, пригответе си поне 12 000 евро.

Може да разгледате пълния списък с предмети тук.googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.