Създателят на “Синята бездна” ще режисира Джаки Чан в приключенския екшън “Издирване”

онлайн филми20 Май 20142988

Създателят на “Синята бездна” ще режисира Джаки Чан в приключенския екшън “Издирване”В края на 2013-та година се появи новината, че Джаки Чан и звездата от “Американски пай” Шон Уилям Скот ще си партнират в приключенската екшън-комедия “Издирване” (“Skiptrace”). Сценарият на китайско-американската продукция е вдъхновен от идея на самия Чан, а действието ще се развива в Хонг Конг, Съединените щати, Монголия и пустинята Гоби.

Първоначално за режисьор на лентата беше избран номинирания за “Оскар” Сам Фел (“ПараНорман”), но преди броени часове бе разкрито, че поради несъответствия в графиците той е бил принуден да се оттегли от проекта.

Джаки ЧанОвакантената от Фел режисьорска позиция ще бъде заета от 55-годишния Рени Харлин, който е най-известен с работата си по “Синята бездна”, “Катерачът”, “Умирай трудно 2” и “Дълга целувка за лека нощ”. Харлин (който засне в България последната си лента “Легендата за Херкулес”) вече е провел няколко срещи с продуцентите и Джаки Чан и до няколко дни ще подпише официалния договор за режисура.

Снимките на “Издирване” се очаква да стартират през месец август, тази година, а екранна партньорка на Джаки Чан и Шон Уилям Скот ще бъде китайската актриса от “Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще” Фан Бингбинг. Историята на лентата ще се фокусира върху устатия американски комарджия Конър Уотс и хонгконгския полицейски детектив Бени Блек, които обединяват сили за да опазят живота на племенницата на Блек, Бай, и да се преборят с престъпната империя на издирвания в няколко държани мафиот Виктор Уонг.

Шон Уилям СкотДжаки Чан се превъплъщава в образа на Бени Блек, а Шон Уилям Скот поема ролята на Конър Уотс. За Скот това ще бъде второ участие в продукция, в която той си партнира с китайска екшън-звезда (предишният филм бе екшъна с Чоу Юн Фат “Брониран монах”).

Новоизбраният режисьор Рени Харлин ще разполага с бюджет за снимки от около 35 милиона долара, а освен изпълнител на главната роля Джаки Чан е и изпълнителен продуцент. Кастингите за останалите роли протичат в момента и до два месеца ще стане ясно кои други актьори ще се появят в екшън-комедията.

Световната премиера на “Издирване” ще бъде в края на 2015-та година.
googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.