Седми сезон на „Игра на тронове” счупи много рекорди

онлайн филми30 Август 20171178

Седми сезон на „Игра на тронове” счупи много рекордиПоследният епизод на „Игра на тронове”, който излезе в ефир на 27 август, постави рекорд по зрителски интерес – 12,5 милиона ТВ зрители са гледали серията „Дракон и вълк”, а като се прибавят и тези предпочели да видят епизода по алтернативните канали на HBO, то общият брой почитатели на сериала достига 16,5 милиона.

Последният епизод на седми сезон е гледан от 36% повече зрители спрямо последния епизод на шести сезон. Като цяло зрителите на седми сезон са се увеличили с цели 19% спрямо предишния сезон на сериала.

Снимките за осмия сезон на „Игра на тронове” ще стартират през октомври. Предишните сезони започваха снимки през август и продължаваха до февруари, но тъй като последният сезон ще бъде само от 6 епизода, за разлика от останалите, които бяха по 10, изглежда графикът отново ще бъде спазен и снимките ще продължат до февруари. Все още не е ясно кога сериите ще бъдат в ефир.googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.