Ще бъде ли отложена премиерата на “Невероятният Спайдър-мен 3”?

онлайн филми16 Юни 20142848

Ще бъде ли отложена премиерата на “Невероятният Спайдър-мен 3”?

Триизмерният комиксов екшън “Невероятният Спайдър-мен 2” бе едно от най-рекламираните и скъпи филмови заглавия на 2014-та година. Очакванията относно бокс офиса бяха големи, но приходите на лентата не оправдаха прогнозите на анализаторите и началството на компанията Колумбия Пикчърс. До момента 3D-продукцията е натрупала близо 700 милиона долара в световен мащаб, което въпреки че звучи впечатляващо е доста под очакванията на продуцентите (предварителните прогнози бяха за финансови постъпления в рамките на 800-870 милиона долара).

Разбира се, “Невероятният Спайдър-мен 2” няма да бъде сметнат за бокс офис провал, но факта че филма не предизвика особено раздвижване сред феновете и обикновените зрители е на път да окаже директно влияние на бъдещето на поредицата.

Ще бъде ли отложена премиерата на “Невероятният Спайдър-мен 3”?Продължението на лентата, “Невероятният Спайдър-мен 3”, е вече в период на пре-продукция, а от Колумбия Пикчърс оповестиха, че световната премиера на комиксовия екшън е насрочена за 10-ти юни, 2016-та година. В продължение на няколко месеца липсваше нова информация за предстоящата продукция, но сега източници от студиото разкриха, че заради не особено впечатляващите приходи на втория филм премиерата на третата част най-вероятно ще бъде отложена.

От сайта Ain’t it Cool News съобщават, че “Невероятният Спайдър-мен 3” ще тръгне по кината не през 2016-та, а през 2017-та година. Не се споменава конкретна дата и поне за момента няма официално потвърждение от страна на Колумбия Пикчърс.

Евентуалната промяна на премиерата едва ли ще бъде изненадваща, не само заради представянето на втория филм в бокс офиса, но и поради факта, че в следващите четири години от студиото планират да заснемат няколко високобюджетни продукции, чиито сюжети ще се фокусират върху други персонажи от вселената на Спайдър-мен (като Венъм и The Sinister Six).

Режисьорът на първите две части на “Невероятният Спайдър-мен” Марк Уеб потвърди намерението си да работи и по третия филм, а номинирания за “Златен глобус” Андрю Гарфилд ще се завърне отново в главната роля на Питър Паркър/Човека-паяк.

До края на лятото се очаква да стане ясно със сигурност дали премиера на “Невероятният Спайдър-мен 3” ще бъде отложена за 2017-та година.


googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.