Спират снимките на „Карибски пирати 5”

онлайн филми02 Април 20153328

Спират снимките на „Карибски пирати 5”Снимките на „Карибски пирати 5” бяха спрени в понеделник заради контузията в ръката на Джони Деп, която той претърпя през месец март. Докато актьорът лекуваше нараняването си, екипът на филма работеше в Австралия по сцени без участието на героя му.

Очевидно обаче те са били изчерпани и на 200-ата човека от екипа е било съобщено, че излизат в принудителна отпуска за около две седмици. Ако всичко върви по план, работата ще продължи около 15 април.

Освен Деп, в приключенския екшън ще видим отново Джефри Ръш, както и новото лице Хавиер Бардем.


googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.