Стефан Вълдобрев записва музиката към филма „Съдилището“ със загребската филхармония

онлайн филми13 Юни 20135498

Стефан Вълдобрев записва музиката към филма „Съдилището“ със загребската филхармонияПрез изминалите няколко дни протичат записите на музиката към новата продукция на Стефан КомандаревСъдилището”. Филмът, който се прочу още преди излизането на голям екран с тежки снимки и зрелищни локации в Родопите, сега отново е поверен на вещ екип, който да се погрижи за музикалната част.

През изминалите няколко дни протичат записите на музиката към новата продукция на Стефан Командарев „Съдилището”.Композитор на музиката към лентата е Стефан Вълдобрев, който се среща с Командарев отново след големия успех на „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде”. Вълдобрев започна своята работа по проекта, още със стартирането на снимките. Специално написаната за „Съдилището“ песен - „Сняг над Сахара” звучи в една от първите заснети сцени между Ованес Торосян и Ина Николова.

Сега един от най-добрите съвременни Български композитори избра предизвикателството да се отправи към Хърватия, където да запише всички инструменталните парчета със Загребската филхармония. „Филмът излъчва едновременно тъга и голяма сила на духа.

През изминалите няколко дни протичат записите на музиката към новата продукция на Стефан Командарев „Съдилището”. Природните картини са изключително благодатни за инструментална музика” споделя певецът, познат в последните години най-вече като композитор и текстописец. Чрез съвместните записи Вълдобрев ще обмени професионализъм и вдъхновение със световно известни музиканти на филхармонията, и ще завърши един основен щрих, а именно музиката на „Съдилището”.

"Съдилището“ е подкрепен от: ИА "Национален филмов Център" – България, БНТ, Програма Медия на ЕС, Филмов фонд на Съвета на Европа EURIMAGES, Регионален филмов фонд МДМ – Германия, Регионален филмов фонд Medienboard Berlin Brandenbourg  – Германия, Македонски филмов фонд, Хърватски Аудиовизуален център, Югоизточна Европейска кино мрежа, Винарна Телиш, Корпоративна търговска банка, КИА Моторс – България, VIVACOM, България Ер, OMW и FPI - Феър Плей Интернешънъл.


googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.