Търси се нов режисьор за продължението на приключенския трилър “Z-та световна война”

онлайн филми04 Октомври 20134758

Търси се нов режисьор за продължението на приключенския трилър “Z-та световна война”

Само няколко дни преди да се състои българската премиера на триизмерния “Z-та световна война” от компанията Парамаунт Пикчърс съобщиха, че филма ще се сдобие с продължение в което най-вероятно отново ще участва номинирания за “Оскар” Брад Пит. В началото на месец септември самия Пит потвърди, че ще изпълни за втори път главната роля и добави, че в най-добрия случай работата по сценария ще започне до края на годината.

Първоначалните очаквания бяха, че за “Z-та световна война 2” ще се завърне и режисьора Марк Форстър, но малко по-рано днес източници близки до Hollywood Reporter обявиха, че 43-годишния германец се е оттеглил от проекта.

Все още не се изтъкват официални причини за отпадането на Форстър от екипа, но със сигурност може да се каже, че множеството проблеми и разногласия по време на снимките на първата част са изиграли основна роля.

Преди да тръгне по кината “Z-та световна война” бе един от най-проблемните и дискутирани холивудски проекти. Разногласията между сценаристите, режисьора и продуцентите станаха публично достояние през лятото на 2012-та година, а проблемите със сценария и бюджета за снимки доведоха до презаснемане на голяма част от финалните сцени. Въпреки негативния медиен имидж на “Z-та световна война” филма успя да намери своята публика и натрупа в световен мащаб приходи от над половин милиард долара.

По думите на Брад Пит в момента се обсъждат “активно” идеи за сюжета на подготвяното продължение и намерението е снимките да започнат до две години. Все още не се знае кой режисьор ще заеме овакантената от Марк Форстър позиция и единственото, което бе потвърдено е, че от Парамаунт Пикчърс вече са започнали да търсят заместник.

Няколко месеца преди премиерата на “Z-та световна война” от Парамаунт разкриха, че може да бъде направена трилогия от филми, които ще проследяват развитието на глобалната зомби-пандемия и нейното влияние върху главния герой Джери Лейн (Брад Пит) и неговото семейство. За момента обаче вниманието на продуцентите от студиото е насочено главно към втората част и не се споменава нищо за потенциален трети филм.

Повече информация за “Z-та световна война 2” и екипа на филма ще бъде разкрита през предстоящата 2014-та година.


googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.